torsdag 17 december 2009

Snö, snö och åter snö

Som jag avskyr och hatar. Jag är ingen vintermänniska och inte maken heller. Stackar Isac =(. Men idag har det varit -10 grader och dessutom blåst en del så det har inte gått att vara ute.

Vi har suttit inne med en kompis och fikat nästan hela dan, inte fikat då men kompisen stannade länge så vi fick lite tillfälle att prata om allt mellan himmel å jord.

Det lider mot jul men jag känner ingen panik, ska knappt laga nån mat det fixar mamma och svärmor till julen och kakor har jag bakat, kanske göra lite julgodis i helgen då.

DAGENS TIPS!

www.optiart.se

en sida där man kan beställa 3D tryck av fotografier i glasblock...

3 kommentarer:

  1. Hej Annah!
    Kul att följa din blogg! Här har vi tyvärr ingen snö. Bara blåsigt och kallt. Som tur är far vi snart till Öland och får förhoppningsvis fira en vit jul där. Jag håller delvis med dig och tycker int om vinter och kyla, men snön piggar iaf upp lite och det blir lite ljusare. Längtar till att få fara iväg till något varmt och skönt ställe. När är det du skall iväg nu igen? Ha det fint!
    Kram från Linda

    SvaraRadera
  2. vill du att ajg ska gå hem tidigare så är det bara att säga till :)

    infravärme till busskurerna säger jag...bussarna utifrån dig är ju alltid sena så fort det kommer lite snö FY vad jag FRÖS igår....brrrrrrrrrrrrrtom buss chaffisen hade mössa på sig....det är inte normalt. MINST 15 grader på vinetrn tack..

    stressa på jul är meningslöst..dock kunde jag inse att december kommer varje år.. jag tror jag går i ide nångång i nopve,ber och inte hänger med..:P

    SvaraRadera
  3. min komentar kom visst inte med

    om du vill att jag ska gå tidigare så är det ju bara att säga till :9

    infravärme i busskurerna borde fginnas. fy vad jag frös när jag åkte hem. bussarna är ju inte i tid nu på vintern direkt...

    SvaraRadera