tisdag 13 oktober 2009

Hjärnan är gröt

Fy vad jag är trött idag efter mina två intensiva dagar i Växjö. Att sitta å lyssna hela dagarna är verkligen uttröttande och ja inte var det så värts intressant heller. Vi är dock en trevlig grupp på 18 st varav en kille. Eftersom vi är en sån liten klass blir det väldigt familjär stämning och man vet en hel dle om alla i klassen. Vi har snart läst ihop i 3 år, det är en lång tid. Isac han var bara 7 veckor när jag började läsa och när jag är klar är han 3 år oj oj vad tiden rinner iväg.

Imorgon ska jag och Isac ut till min "morbror" och hälsa på en runda och dricka kaffe, ska bli trevlig vi ses inte så värst ofta....

Det hade visst gått bra för min man med älglaget idag de hade skjutit en av sina 4 tilldelade älgar så nu blir det ännu mera älgkött i fysen, vad ska jag göra med allt kött åhhhhh......

Det är kallt ute och visst på g med snö dte är inte klokt jag hatar verkligen snö och kyla allt krångel med bilen att skrapa och man måste ta på vinterdäck och det är halt på vägarna.

Jag vill bo på nåt varmt place när det är vinter här i Sverige, jag blir verkligen superdeppig när det blir snö eftersom jag helt ärligt AVSKYR den. Min man är likadan han hatar snö. Stackars Isac ingen som vill åka pulka med honom inte =(.

1 kommentar: