tisdag 6 oktober 2009

En trevlig eftermiddag

Vi åkte till IKEA och åt frukost i morse 2 frukostar betala för 1 dvs 5 kr styck! Det är verkligen en av de sakerna jag uppskattar så mkt med att vara dagleddig att man i lugn å ro kan strosa omkring i varuhus och på stan utan att behöva trängas med en massa folk. Man handla dela upp sin handling på flera dagar med utan att bli stressad eftersom man ju är hemma dagtid.

Jag har hunnit laga mat och tog det lugnt när Isac sov. Känner mig i bra fas med min läsning med så det känns ju väldigt bra.

Igår kväll hade vi fikagäster hemma och jag hade bakat en äppelpaj med rosmarin och citronkrämsfyllning. Jättegod och lite annorlunda. Gästerna tyckte om den och allt gick åt.

Jag är glad i att baka och testar gärna lite nya grejer och gärna avancerade saker. Har gjort olika tårtor och wienerbröd och i princip alla småkakor som finns, nästan iaf genom åren.

Även matlagning roar mig nu på senare år sen jag fick familj och blev fru. =). Svårt med variation dock och att hitta på mat men jag brukar kolla recept i tidningar och på nätet för inspiration.

Min smyckestillverkning går lite trögt måste jag erkänna men jag pratade med min mamma i telefon idag och vi ska tillsammans hjälpas åt lite. Så snart så alla som undrar! Jag lägger ut lite bilder på både bloggarna hemsidan sen.

Maken jobbar jour så det blir en ensam kväll idag, fast dte är ok, jag är van.

Isac och jag har bakat klart goda morotsfrallor så de ska nu avnjutas innan det är dax för sängen för Isac. =)

1 kommentar:

  1. jag har inte glömt dina recept. de kommer! jag lovar.
    apråpå förra inlägget så är du duktig som hinner allt. å andar sidan finns det mammor som borde gå i kurs hos dig och inse att barnet inte är allt. eller tar skada av att man åker runt eller att det får sysselsätta sig själv etc.
    vi måste sews snart igen

    SvaraRadera